2017. május 13., szombat

A személyes fejlődés forrásai


Szeretnék megosztani két fontos forrást, melyből felismeréseket nyerhetünk saját életünk jobbá, sikeresebbé és boldogabbá tétele érdekében.


1. Kati barátnőm jóvoltából nemrég találkoztam Gunagriha (Dr. Fülöp Sándor) mester tanításaival, olvastam könyveit, a Sorsnavigátor 1-2-t, és nagyon inspiráló, közvetlen hangnemben ad rálátást a személyes fejlődés útjára és céljára. A doktor úr rendszeresen szervez előadásokat szerte Magyarországon, melyeken finoman segíti a közönséget saját meglátásaival éppúgy, mint mestere, Sri Chinmoy tanításával, mely alapját képezi mondandójának. Stílusa nyugodt, nyelvezete kicsit székelyes, de könnyen érthető. Ő maga Bécsben él.
Gunagriha YouTube csatornája itt található

2. Már harmadik éve követem és nagyon kedvelem, értékelem a las vegasi Leo Gura munkásságát, aki angol nyelven mondja el felismeréseit. Új szemléleti távlatokat nyit, tabukat dönget, mindezt közvetlen, kicsit csipkelődő hangnemben teszi, de csakis olyan céllal, hogy arra inspirálja a hallgatót, hogy a hallottakat próbálja ki és integrálja mindennapi életébe.
Leo Gura YouTube csatornája itt található 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése